Referanser

Nerligruppen AS er en solid produsent og leverandør av utvendig solskjerming til alle typer næringsbygg, offentlige bygninger og borettslag. Vårt fokus er å komme tidlig inn i prosjektplanene og være samarbeidspartner for byggherre, arkitekt, eiendomsbesittere og byggentrepenører.

Meierikvartalet i Lillestrøm

På Meierikvartalet i Lillestrøm bygges ca. 350 leiligheter fordelt på høye tårnhus og mer jordnære byhus. Tårnhusene blir de høyeste byggene i Lillestrøm. Meierikvartalet består av flere byggetrinn på til sammen cirka 75.000 m², hvor det første byggetrinnet ble ferdigstilt høsten 2022.

Alf Bjerckes vei 22

Like inntil Østre Aker vei på Brobekk i Oslo finner du Alf Bjerckes vei 22. Her er det oppført et industribygg på 29.500 m² med kontorer, lager, verksted, showroom og butikk for Motek og Ahlsell Norge.

Galleri Oslo

Galleri Oslo er en bygning øst i Oslo sentrum. Den har to lange bygninger i fire og seks etasjer med kontorer over en innendørs «gate» og en høy underetasje som huser Oslo Bussterminal.

Leikvollhallen på Risenga idrettspark i Asker

Risenga idrettspark er et prosjekt som har omfattet en etablering av en ny, felles energisentral for syv idrettsbygg og idrettsanlegg.