Aktuelt

NerliGruppen AS er et norsk eid selskap som både levere og produserer egentutviklede produkter i Norge og til flere andre land i Europa. Med mer enn 30 års erfaring fra eiersiden har selskapene en solid plattform.

Operahuset i Bjørvika

Operahuset i Bjørvika er et imponerende arkitektonisk byggverk som ligger ved Oslofjorden. Dette er det første operahuset som er bygget på norsk jord og det har blitt et landemerke i Oslo sentrum.

Solskjerming til Telenorbygget på Kokstad

Nær Flesland Flyplass ved Bergen ligger Telenorbygget. Bygget er på 31.800 m² og rommer ca. 1.100 arbeidsplasser. Her skal Nerli levere solskjerming med automatikk i løpet av 2023.

Solskjerming til nytt bygg for Møller Bil Jessheim

Møller Eiendom skal bygge nytt bilanlegg på 12.000 m² i det nye Oslo Airport City ved Gardermoen. Det nye anlegget vil ha stort fokus på bærekraftige løsninger og optimal drift. Ambisjonen er at bygget skal være innflyttingsklart ved årsskiftet 2023-2024 om alt går som planlagt.

Deichman Bjørvika – Hele Oslos hovedbibliotek

Med sin sentrale plassering i Bjørvika er biblioteket et signalbygg og et pulserende knutepunkt. Deichman Bjørvika er bygget med passivhusnivå og fremtidsrettede, klimavennlige løsninger.

Solskjerming til Benterud skole og flerbrukshall

Lørenskog kommune har i dag cirka 42 000 innbyggere, og forventer en årlig befolkningsvekst på cirka 3% hvert år frem mot 2026. For å møte denne veksten må kommunen utvide elevkapasiteten på flere av deres skoler.

3 grunner til hvorfor du bør velge dynamisk solskjerming

I en tid hvor primære energikilder står i fare for å bli mangelvare, er det desto viktigere å nøye vurdere alle byggetekniske aspekter for å sikre en optimal, smart og bærekraftig løsning. Her forklarer vi nærmere hvorfor dynamisk solskjerming er et aspekt du bør vurdere!