Aktuelt

NerliGruppen AS er et norsk eid selskap som både levere og produserer egentutviklede produkter i Norge og til flere andre land i Europa. Med mer enn 30 års erfaring fra eiersiden har selskapene en solid plattform.

Hvorfor kombinere solenergi med solskjerming?

I en verden der utviklingen raser av sted, og miljøbekymringer tar høysetet, har jakten på innovative og miljøbevisste løsninger for hjemmet nådd nye høyder. Forestill deg: Utvendige ZIPscreen drevet av solenergi.

Levering av solskjerming til Torshovhøyden

Torshovhøyden, beliggende sentralt på Torshov med tilknytning til Akerselva, er et spennende boligprosjekt utviklet i samarbeid mellom Orkla Eiendom og Macama Invest AS. Med sin sentrale beliggenhet og nærhet til vakre parkområder som Torshovparken og Torshovdalen, er dette et attraktivt område for boligkjøpere som ønsker en kombinasjon av byliv og natur.

Åpningen av et nytt lakkeringsverksted

For å sikre kvaliteten gjennom hele produksjonsprosessen besluttet vi å lansere vårt eget moderne lakkeringsverksted. Nå er byggeprosessen ferdig og bygget har blitt en realitet. Vi er stolte av å presentere vårt nye lakkeringsverksted.

Enviro ZIP – En miljøvennlig og bærekraftig ZIP screen

Interessen for grønnere bygg har økt betydelig de siste årene, og stadig flere erkjenner verdien av å bygge med miljøvennlige og bærekraftige materialer. Nerli har nå lansert Enviro ZIP – en miljøvennlig og bærekraftig ZIP screen.

Operahuset i Bjørvika

Operahuset i Bjørvika er et imponerende arkitektonisk byggverk som ligger ved Oslofjorden. Dette er det første operahuset som er bygget på norsk jord og det har blitt et landemerke i Oslo sentrum.

Solskjerming til Telenorbygget på Kokstad

Nær Flesland Flyplass ved Bergen ligger Telenorbygget. Bygget er på 31.800 m² og rommer ca. 1.100 arbeidsplasser. Her skal Nerli levere solskjerming med automatikk i løpet av 2023.