En miljøvennlig og bærekraftig ZIP screen

Interessen for grønnere bygg har økt betydelig de siste årene, og stadig flere erkjenner verdien av å bygge med miljøvennlige og bærekraftige materialer. Nerli har nå lansert Enviro ZIP – en miljøvennlig og bærekraftig ZIP screen som er utviklet med fokus på de mest innovative og bærekraftige løsningene som er tilgjengelige i dag. Enviro ZIP kombinerer enestående kvalitet med et sterkt engasjement for miljøet, og gir et ideelt alternativ for de som ønsker å bygge grønt og bærekraftig.

Reduksjon av CO2-avtrykket

Enviro ZIP benytter reduxa 4.0 lavkarbon aluminium i konstruksjonene som gir et betydelig lavere CO2-avtrykk enn ved vanlige aluminiumsprodukter. Hydro REDUXA lavkarbon aluminium som blir brukt i produksjonen, er merket av Hydro og flytter grensene for høykvalitets, grønnere lavkarbon aluminium. Hydro REDUXA kan produsere renere aluminium ved å bruke fornybar energi fra vann, vind og sol og redusere karbonavtrykket per kg aluminium til 4,0 som er mindre enn en fjerdedel av det globale gjennomsnittet.

REDUXA 4.0

Ftalatfri PVC duk

Enviro ZIP kommer med Soltis Veozip duk, som er laget av ftalatfri PVC. Mange utvendige screens har vanligvis duker med høyt innhold av PVC, men Veozip-duken er et miljøvennlig alternativ, og har i tillegg Greenguard Gold-sertifiseringen.

Soltis Veozip duk produseres ved hjelp av Serge Ferraris Precontraint-teknologi, som gir et tekstil av høy kvalitet og stabilitet. Dette gir en rekke fordeler, som forbedret motstand mot sollys og vær, og en lengre levetid for duken. Dukens ftalatfrie PVC-materiale gjør den også bedre for både mennesker og miljøet enn tradisjonell PVC.

Soltis Veozip duk har oppnådd Greenguard Gold-sertifiseringen, som er en av de mest krevende sertifiseringene for innendørs luftkvalitet. Dette gir brukere av Enviro ZIP enda en grunn til å velge dette produktet for et sunt og trygt innemiljø.

Soltis Veozip

Bygg bærekraftig med Enviro ZIP

Enviro ZIP er en av markedets mest miljøvennlige ZIP screen-produkter. Ved å bruke Hydro REDUXA lavkarbon aluminium i konstruksjonene og Soltis Veozip-duken som er ftalatfri PVC, kan du være sikker på at du velger et produkt som bidrar til å redusere miljøbelastningen.

I tillegg til å være miljøvennlig, er Enviro ZIP også laget av materialer av høy kvalitet som sikrer en lang levetid. Dette betyr at du kan bruke produktet i mange år fremover, og dermed redusere behovet for å bytte det ut og belaste miljøet ytterligere.

Del artikkelen