Levering av solskjerming til Torshovhøyden

Torshovhøyden, beliggende sentralt på Torshov med tilknytning til Akerselva, er et spennende boligprosjekt utviklet i samarbeid mellom Orkla Eiendom og Macama Invest AS. Med sin sentrale beliggenhet og nærhet til vakre parkområder som Torshovparken og Torshovdalen, er dette et attraktivt område for boligkjøpere som ønsker en kombinasjon av byliv og natur.

130 leiligheter fordelt på 4 byggetrinn

Prosjektet på Torshovhøyden består av nye leiligheter med en fantastisk utsikt. Leilighetene varierer i størrelse fra 2 til 5 rom, og er dermed tilpasset ulike behov og preferanser. For beboernes bekvemmelighet er det også planlagt parkeringsmuligheter i kjelleren.

I dette omfattende prosjektet er det totalt planlagt rundt 130 leiligheter fordelt på 4 byggetrinn. De første tre byggetrinnene er allerede solgt ut, og fjerde byggetrinn er nå i gang. Dette indikerer den store interessen og etterspørselen etter boliger i dette området.

Solskjerming fra Nerli

Nerli har fått ansvaret for å levere og montere solskjerming til dette prosjektet. Vi har i disse dager startet monteringen av solskjermingsløsningene på Torshovhøyden, et arbeid som vil pågå gjennom høsten.

Totalt vil Nerli montere hele 772 ZIP screens i dette prosjektet. Dette gjør det til en av de største prosjektene vi vil håndtere i år. ZIP screen er et populært og moderne valg når det gjelder solskjerming. Disse skjermene er designet for å beskytte mot sollys, samtidig som de opprettholder utsikten og gir et estetisk tiltalende utseende. Med en slik omfattende installasjon på Torshovhøyden, vil solskjermingsløsningene fra Nerli bidra til å skape et behagelig og funksjonelt miljø for beboerne.

Torshovhøyden er et spennende boligprosjekt som kombinerer moderne komfort med en unik beliggenhet i et historisk og godt planlagt område. Med solskjerming fra Nerli vil beboerne kunne nyte fordelene av både det yrende bylivet og de grønne oasene i nærheten, samtidig som de får en behagelig og beskyttet boopplevelse.

Del artikkelen