Åpningen av et nytt lakkeringsverksted

Endelig er byggeprosessen ferdig og produksjonsanlegget har nå blitt en realitet. Vi er stolte av å presentere vårt nye lakkeringsverksted.

Kvalitet og tilpasning til kundenes behov

Som produsent av solskjermingssystemer er vi alltid opptatt av å levere den beste kvaliteten, leveringstiden og designet som er skreddersydd for våre kunders behov. Derfor tilbyr vi nå flere av våre produkter i et bredt spekter av farger fra RAL/NCS-paletten. Hver bestilling blir behandlet individuelt. Ved hjelp av pulverlakk vil vi ikke bare oppnå ønsket fargeeffekt, men vi kan også betydelig øke beskyttelsesgraden mot korrosjon.

Et moderne lakkeringsverksted

For å sikre kvaliteten gjennom hele produksjonsprosessen besluttet vi å lansere vårt eget moderne, halvautomatiske lakkeringsverksted. Etter mer enn et års planlegging og konstruksjon står det nå klart et anlegg på 2.200 m², utstyrt med førsteklasses maskiner og betjent av dyktige fagfolk. Verkstedet ligger sør i Polen, nærmere bestemt i Skarbimierz økonomiske sone. Her vil vi etter hvert gi arbeid til 20 personer som vil jobbe i en 2-skiftsordning.

Miljøvennlig teknologi

Vårt lakkeringsverksted benytter seg av Oxsilan® teknologi, som er utviklet av det anerkjente tyske selskapet Chemetall. Denne teknologien gir høy motstand mot korrosjon samtidig som den er miljøvennlig. Hele prosessen foregår i et lukket system, noe som betyr at eventuelt produsert avfall blir nøytralisert før det slippes ut i avløpssystemet. Solcellepaneler er også montert på taket av anlegget for å bidra til en mer bærekraftig drift.

Produksjonsprosessen

Produksjonsanlegget er delt inn i tre soner: lageret, bearbeiding og klargjøring av profiler, og pulverlakkering. Profilene blir først forberedt og deretter hengt på spesielle kroker før de transporteres inn i tunnelen, der de blir vasket, avfettet, etsede og dekket med Oxsilan-konverteringsbelegg. Deretter går de tørkede og klargjorte profilene videre til sprøyteboksen, der operatøren påfører polyester pulvermaling. Den siste fasen er herdingen, der detaljene blir polymerisert i en tørketrommel ved temperaturer mellom 160-200°C.

Kvalitetskontroll og fremtidsutsikter

Mekaniske tester utføres gjennom hele prosessen for å sikre en høy kvalitet på lakken. Vi bruker kun lakk av høy kvalitet fra anerkjente produsenter i lakkeringsprosessen. Hele prosessen blir avsluttet med en grundig kvalitetskontroll i henhold til QUALICOAT sine kvalitetsstandarder.

Med mange års erfaring og et dedikert team av ansatte er vi stolte av å kunne tilby solskjermingssystemer av høy kvalitet til våre kunder. Vi fortsetter å utvikle og investere i teknologier som sikrer produktene våre holdbarhet og funksjonalitet. Åpningen av lakkeringsverkstedet har styrket vår tro på at det er verdt å møte fremtiden med optimisme. Vi ser frem til å kunne levere enda bedre produkter og tjenester til våre kunder i tiden som kommer.

Del artikkelen