Waldemar Thranes gate 84B, 86, 98

Ragde Eiendom i Waldemar Thranes gate har i mange år levert lokaler til en rekke virksomheter. Eiendommen består av tre bygninger og er totalt på 23 600 kvadratmeter. Tidligere hadde de 80mm persienner med motor, men har nå fått en modernisering av solskjermingen.

Fra persienner til ZIP screen

Nerli har levert en løsning som vil gi en bedre brukeropplevelse og som reduserte risikoen for kablingsfeil. Det ble bestemt å erstatte de eksisterende 80 mm persiennene med ZIP screen med motor. Nerli leverte totalt 453 stk. ZIP screen fordelt på de tre bygningene.

Leveransen blir styrt av Somfy’s automatikk type Animeo IP/IO automatikk. Denne trådløse løsningen med toveis funksjon gjorde det enkelt for kunden å administrere solskjermingen på de forskjellige bygningene. Automatikken er spesielt egnet for rehabilitering av små og store bygninger og passer både for utvendig og innvendig solskjerming.

En av fordelene med Animeo IP/IO teknologien er at den reduserer behovet for kabling betydelig. Dette betyr også at risikoen for kablingsfeil reduseres. Et intuitivt brukergrensesnitt gjør installasjon, bygningsadministrasjon, teknisk støtte, drag-and-drop opprettelse, motoravdekking og systemoppdateringer enklere.

Valget av type automatikk var et resultat av en dialog mellom Nerli og kunden, og det ble tatt hensyn til kundens behov for egenkontroll. Installasjonen av IP/IO anlegget ble gjort mens bygget var i drift, noe som ikke forstyrret driften av eiendommen.

Nerli takker Ragde Eiendom for tilliten med å modernisere solskjermingen på eiendommen i Waldemar Thranes gate.

Del referansecase