Coop Norge

Nerli har leverte en solskjermingsløsning med automatikk til hovedkontoret til Coop Norge. Union Eiendom, på vegne av Coop Norge, hadde bedt om utskifting av eksisterende solskjerming med nye ZIP screens og automatikk.

Løsningen som ble levert inkluderte ZIP screens med IO motorer og Animeo IP/IO automatikk. Valget av denne typen løsning ble gjort på grunn av at hovedkontoret til Coop Norge var et «bygg i drift», og IP/IO-automatikkløsningen er en trådløs løsning som minimerer elektrisk installasjonstid inne i bygningen. Dette gjorde installasjonen raskere og smidigere for brukerne som var til stede i bygningen.

Animeo IP/IO-automatikkløsningen er enkel å administrere og gir mulighet for å justere solskjermingen etter behov. Med et intuitivt brukergrensesnitt kan bygningsadministrasjonen enkelt administrere solskjermingen på de forskjellige bygningene. Løsningen passer både for utvendig og innvendig solskjerming, og kommuniserer toveis med motorene.

Leveransen til Coop Norge er en del av Nerligruppens satsning på å tilby bærekraftige og modulære digitale løsninger. Med denne leveransen kunne Coop Norge oppgradere solskjermingen på hovedkontoret på en enkel og effektiv måte. Løsningen bidrar til økt energieffektivitet, og gir også brukerne bedre kontroll over solskjermingen.

Nerligruppen er stolte av å ha levert en kvalitetsløsning til Coop Norge, og ser frem til å fortsette å tilby innovative og bærekraftige løsninger til kunder i ulike sektorer.

Del referansecase