Hammersborggata 2

Midt i hjertet av Oslo sentrum, i Hammersborggata 2, finner man hovedkontoret til Fremtind. Dette selskapet, som ble etablert i 2019 gjennom en fusjon mellom SpareBank1 Forsikring og DNB Livsforsikring, har gjort sitt hjem i dette kontorbygget på over 31 600 kvadratmeter.

Fusjon av historie og modernitet

Hammersborggata 2, som kan skilte med sin posisjon i sentrumsområdet, er kjent for å huse en rekke servicebedrifter i første etasje og hovedsakelig kontorer i de påfølgende etasjene. Både historiske og moderne bygninger pryder gaten, og blant dem skinner en forretningsgård som ble oppført mellom 1998 og 2000 for Vår bank og forsikring.

Solskjerming fra Nerli

Nerli har gitt bygningen den perfekte solbeskyttelsen og har erstattet eksisterende manuelle persienner med avanserte løsninger. Hele 285 nye ZIP screens, utstyrt med motorer og Animeo IP/IO automatikk for automatisk styring av solskjermingen, har blitt implementert. Denne trådløse solskjermingsautomatikken med 2-veis radiosystem gir en sømløs og effektiv kontroll over solskjermingen.

Det nye solskjermingssystemet ikke bare forbedrer inneklimaet og reduserer varmebelastningen, men det tilfører også en touch av modernitet til bygningens utseende. Den innovative tilnærmingen er en refleksjon av Fremtinds engasjement for å skape et dynamisk arbeidsmiljø der ansatte trives.

Del referansecase