Pergola – Skap en ekstra stue i hagen din

Utvid boarealet ditt ved å installere Pergomella på uteområdet ditt. Førsteklasses design, fjernstyrt motor og skreddersydde dimensjoner perfekt tilpasset dine mål, vil gjøre hagen din til et bemerkelsesverdig fritidsted.

Pergomella systemet er en pergola med lameller designet for brukere som setter pris på komfort og elegant design. En pergola lar deg utvide din hage eller terrasse til et uterom som kan skape en rolig harmoni på flotte sommerkvelder. Vår Pergomella gir en utmerket kombinasjon av funksjonalitet og skjønnhet som vil integreres perfekt som en del av hjemmet ditt.

Det er en tidløs løsning som passer utmerket til din terrasse. Motoriserte vendbare taklameller gir brukeren et fleksibelt tak som kan settes i ønsket stilling. Ved kombinasjon av zipscreens på sidene kan man skape en lukket og lun uteplass. Valgfri LED-belysning integrert i systemets ramme lar deg sette pris på din andre stue selv etter solnedgang.

Styring

Den praktiske og brukervennlige betjeningen av Pergomella blir sikret av den elektriske driften ved motorisering. Valgfrie zipscreen som dekker sider eller ekstra LED-belysning kan styres ved hjelp av en enkel fjernkontroll eller en app på smarttelefonen din.

Konstruksjon

Den gjennomtenkte, men enkle konstruksjonen av vår pergola tillater enkel installasjon og drift. Integrerte dreneringssystem for regnvann lar deg bruke systemet selv under ugunstige værforhold. Slitesterk og lett aluminiumskonstruksjon gir sikker, komfortabel og elegant solbeskyttelse for uteområdet ditt.

Lakkering

Pergola systemer lakkeres gjennom en avansert pulverlakkprosess for aluminiumsprofiler. Dette sikrer at profilene ikke blir utsatt for korrosjon og er UV-bestandig over tid.

Konfigurerbar

Eksterne dimensjoner på våre Pergomella-systemer kan gjøres etter kundens bestilling. Bredt utvalg av tilgjengelige farger lar deg perfekt integrere dette systemet med fargene på fasaden. Valgfrie Zipner ZIP screen som dekker sider eller LED-belysningssystem gir deg en balansert kombinasjon av komfort og privatliv. Se flere spesifikasjoner her!

Del artikkelen