Ny solskjerming til Stenersgata 2 og 4

Thon Eiendom valgte Nerli når de skulle å installere ny solskjerming og elektrisk anlegg på hovedkontoret i Stenersgata 2 og 4 i Oslo. Nerligruppen har hatt totalansvaret for prosjektet, og har i samarbeid med Somfy levert en trådløs animeo IP/IO automatikk som vil gi effektiv styring av solskjermingen.

En moderne og effektive løsningen for solskjerming

Bygningene på Stenersgata 2 og 4 ligger i umiddelbar nærhet til flere av konsernets eiendommer som kjøpesentrene Arkaden og Gunerius, Thon Hotel Terminus og Spektrum P-hus. I dette prosjektet er det valgt ZIP screens som gir riktig lysinnslipp og samtidig gir en estetisk tiltalende løsning.

ZIP screens med IO motorer og Animeo IP/IO styring har blitt installert på begge byggene, og ca. 350 enheter har blitt levert. Denne moderne og effektive løsningen for solskjerming vil bidra til å redusere varmeinngangen og beskytte mot blendende sollys.

Solskjerming kan ha en positiv innvirkning på energiforbruket og dermed redusere driftskostnadene på lang sikt. I tillegg kan riktig solskjerming bidra til å forlenge levetiden på møbler og inventar ved å beskytte dem mot bleking fra sollys. Det er viktig å påpeke at trådløs animeo IP/IO automatikk gir enkel og brukervennlig styring av solskjermingen, tilpasset brukerens preferanser og behov.

Del referansecase