Fredrik Selmers vei 4

Fredrik Selmers vei 4 setter en ny standard for miljøvennlige kontorbygg etter rehabilitering. Bygget har oppnådd imponerende resultater på områder som arealeffektivitet, energieffektivitet, materialbruk og resirkulering.

Areal- og energieffektivt kontorbygg

Takket være nøye planlegging og design, har bygget redusert sitt energiforbruk med hele 50 %, samtidig som det har økt totalarealet med over 6.000 m². I dag er eiendommen på imponerende 56.583 m².

Den nye arkitekturen på bygget er utformet med en fasadekledning i resirkulert aluminium, som både gir en stilig og moderne look, og samtidig er miljøvennlig. De nye etasjene binder sammen de fem blokkene og danner nye, åpne og moderne kontorarealer. Dette skaper en høy grad av arealeffektivitet og gir en flott arbeidsmiljø for de som jobber der.

Med fokus på miljøvennlige materialer, har bygget også tatt i bruk en stor grad av resirkulering. Dette har ført til at både produksjonsavfall og avfall fra byggeprosessen har blitt resirkulert på en effektiv måte.

Alt i alt har Fredrik Selmers vei 4 vist seg å være en modell for fremtidens miljøvennlige kontorbygg, med imponerende resultater på alle områder.

ZIP screens fra Nerli

Gjennom entreprenør AF Gruppen har Nerli levert 870 ZIP screens med motor på dette prosjektet.

Del referansecase