Greencarrier

I Moss Næringspark har A Bygg Entreprenør AS ferdigstilt et lager- og logistikkbygg på drøyt 23.000m². I den ene halvdelen på cirka 11.600m² flytter Greencarrier Shipping & Logistics AS inn.

Moss Havn spiller en viktig rolle i lokalt byutviklingsarbeid, og har allerede etablert en innlandshavn (dryport) kalt Vestre Vanemvei. Denne havnen ligger like ved E6 og Mosseporten, og tar imot mange containere som deretter distribueres videre til ulike destinasjoner. Europris er den største kunden til innlandshavnen, og med Greencarrier som ny nabo vil dette bidra til å styrke havnens posisjon som et viktig knutepunkt for godstransport.

Som leietaker la Greencarrier i Moss vekt på at det nye lagerbygget skulle være miljøvennlig med moderne miljøstandarder og blant annet ha solceller på taket. Som en del av energieffektiviseringen, har Nerli levert 125 stykker 80mm persienner med motor til 3 fasader, samt en Animeo Solo automatikk for automatisk styring av persiennene. Et prosjekt levert gjennom A Bygg Entreprenør AS.

Del referansecase