Filipstad Brygge

Med sin høye standard og fantastiske beliggenhet sentralt ved siden av Aker Brygge og Tjuvholmen er Filipstad Brygge ansett som et av Oslos mest attraktive kontorbygg.

De tre kontorbyggene i prosjektet består av kontorer i blant annet åpne kontorlandskaper, cellekontorer, møterom og en prisvinnende bedriftsrestaurant. Byggene er er totalt på 60.000m² hvor 51.000m² er kontorer.

Et stort solskjermingsprosjekt

Nerli fikk tildelt prosjektet på Filipstad Brygge i 2014 og var i samarbeid med Storebrand ansvarlige for prosjektering av både elektro og solskjerming før og under utføringen.
Prosjektet hadde sine utfordringer da arbeidet ble utført mens bygget var fullt operativt med aktive leietagere. Med tanke på dette var vi nødt til å lage konkrete prosjekterings- og fremdriftsplaner i forkant av prosjektet.

Prosjektet på Filipstad Brygge er av betydelig størrelse i mengde, med mer enn 1285 stk. motoriserte enheter og et automatikkanlegg. Da dette prosjektet var ferdigstilt påsken 2015 var dette det største prosjektet vi noen gang hadde gjort, og Somfy bekreftet at dette var et av de største prosjektene de noensinne hadde levert på norsk jord.

ISO-sertifisert produksjonsledd

Produktene som ble levert og montert er 80mm persienner med motor og ZIP-screens med motor, produsert fra eget produksjonsanlegg.

Nerli har ISO 9001 sertifisering i sitt produksjonsledd for utvendig solskjerming. Dette er et verktøy som er laget for å redusere feil og sikrer kvaliteten. Systemet er et kvalitetssystem som hindrer at feil gjentar seg og potensielle feilkilder blir oppdaget før varen er ferdig produsert. Dette sikrer topp kvalitet på det ferdige produktet.

Vi takker for tilliten til å få ta del i dette store prosjektet!

Del referansecase