Pergola

Pergomella systemet er en pergola med lameller, og er designet for brukere som setter pris på komfort og elegant design. Med en pergola kan du utvide hagen eller terrassen til et lunt og harmonisk uterom på flotte sommerkvelder. Pergomella er en enestående kombinasjon av funksjonalitet og design, og kan bli som en integrert forlengelse av boligen.

EN EKSTRA STUE I HAGEN!

Utvid plassen i hjemmet ditt ved å installere det nye Pergomella-systemet. Med et stilig design, automatisk styring og dimensjoner skreddersydd dine behov kan du gjøre om hagen til en drømmesone.
Automatikk

Den praktiske og brukervennlige betjeningen av lamellene sikres av den elektriske driften, tilpasset selv de mest ekstreme værforhold. Valgfrie Zipner som dekker sidene eller ekstra LED-belysning kan styres med en fjernkontroll eller en app.

Konstruksjon
Den gjennomtenkte, men enkle konstruksjonen forenkler installasjonen og betjeningen. Integrert system for regnvann lar deg bruke pergomellaen selv under ugunstige værforhold. Slitesterk og lett aluminiumskonstruksjon gir trygg, komfortabel og elegant solbeskyttelse.
Lakkering
Avansert pulverlakkeringsprosess for aluminiumsprofiler sikrer stor korrosjons- og UV-motstand. Våre Pergomella-systemer er tilgjengelige i alle standard RAL-farger.
Konfigurasjon
Utvendige dimensjoner på våre Pergomella-systemer kan lages etter kundens bestilling. Et bredt utvalg av tilgjengelige farger lar deg integrere dette systemet perfekt med fasaden til bygningen. Valgfrie glidelåsgardiner som dekker sidene eller LED-belysningssystem gir en perfekt kombinasjon av komfort og privatliv.