Solskjerming til nytt bygg for Møller Bil Jessheim

Møller Eiendom skal bygge nytt bilanlegg på 12.000 m² i det nye Oslo Airport City ved Gardermoen. Det nye anlegget vil ha stort fokus på bærekraftige løsninger og optimal drift. Ambisjonen er at bygget skal være innflyttingsklart ved årsskiftet 2023-2024 om alt går som planlagt.

Bærekraftige løsninger

Bygget blir fordelt på to plan, hvor 1. etasje vil bestå av fire separate salgsavdelinger for Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og ŠKODA, og et felles verksted på rundt 3.000 m² for de fire merkene.

Andre etasje vil fylles med bruktbilsalg, klargjøringsverksted og utleveringsrom for nye og brukte biler. Samt personalfasiliteter som kantine, garderober og så videre.

Bygget er planlagt utført i energiklasse A og det skal sertifiseres i henhold til EUs taksonomi for bærekraftige bygg og BREEAM. Bygget planlegges også oppført med bruk av tre i bærende konstruksjoner.

Solskjerming fra Nerli

Nerli har mottatt bestilling og skal levere utvendig solskjerming i form av motoriserte ZIP screens. Dette er en jobb som skal gjennomføres sammen med Backe Romerike.

Del artikkelen